Molins de Rei ja té un búlder per escalar

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat un bloc d’entrenament d’escalada, búlder, al pavelló vell del poliesportiu municipal de Molins de Rei. Es tracta d’una superfície de 40 metres quadrats on es reparteixen 400 preses per escalar.

El nou búlder de Molins de Rei

Portàvem molts anys demanant un búlder i ja el tenim aquí” comenta la vocal de la secció d’escalada del Centre Excursionista de Molins de Rei  (CEM), Mireia Sellarès.  Quan es va començar a construir el nou poliesportiu de la Sínia “vam aprofitar per reclamar un espai per un rocòdrom, però finalment ens van emplaçar al poliesportiu vell” explica Sellarès. El nou espai d’escalada ha tingut un cost de dotze mil euros que han pagat de manera conjunta l’Ajuntament de Molins de Rei i el CEM. Segons Sellarès serà una instal·lació que “funcionarà molt bé perquè és un esport que està en auge entre els joves”. L’alcalde de la vila, Ivan Arcas, ha destacat: “aquest búlder és el primer pas per assolir a mig termini un rocòdrom si tant l’ajuntament com el CEM continuem treballant amb tenacitat i paciència”.

A diferència d’un rocòdrom, que pot tenir una alçada d’entre nou i dotze metres, el búlder és una estructura per entrenar sense cordes. Amb un recorregut de 10 metres de llargada i tres d’alçada, tots els socis i federats del CEM podran gaudir de la instal·lació.

L’horari de funcionament del búlder a partir de demà serà: dilluns, dimecres i divendres de nou del matí a dotze de la nit; i dimarts i dijous de nou del matí a cinc de la tarda.

Recomanacions personalitzades