A Serbian Film tampoc s’emetrà al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei

El film es troba enmig d’un procés judicial que no permet la seva l’exhibició pública. Aquesta ha estat la raó de la decisió del Festival de terror de Molins de Rei per retirar-la del cartell de les dotze hores de cinema de terror de demà.

cartell

cartell

En un principi, els responsables del festival molinenc van prendre la mesura de posar l’edat mínima per poder entrar al Teatre La Peni en 18 anys. Històricament, l’edat mínima obligatòria era la de 16. Finalment, ni tan sols aquesta mesura ha estat suficient i finalment A Serbian Film, que ja va causar certa polèmica a l’últim Festival de Sitges, no s’emetrà demà. D’aquesta manera el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei es cura en salut per por a una possible denuncia.

A Serbian Film ha causat tot tipus de reaccions arreu d’Espanya com la de la Setmana de Terror donostiarra que l’ha premiada després de tindre una situació similar a la de la nostra vila.

El film s’ha projectat a festivals de tot el món i fins i tot a rebut el premi de la crítica al seu país d’origen.

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei ha demanat disculpes a tota la gent que volia veure la pel·lícula.

Recomanacions personalitzades