Sortegem entrades per als Pastorets de Molins de Rei

Els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per anar a veure un clàssic del Nadal: els Pastorets de Molins de Rei, que es representen entre el 26 de desembre del 2018 i el 13 de gener del 2019.

Una representació dels Pastorets // Els Pastorets de Molins de Rei

Els Pastorets de Molins de Rei 2018/2019 segueixen innovant i aquesta temporada presentaran nous actors i actrius, després d’haver estrenat nova coreografia i d’haver renovat els decorats en les darreres edicions. Les representacions seran els dies 26, 29 i 30 de desembre del 2018, i el 12 i 13 de gener de 2019, tots els dies a les 18 hores, al teatre de La Peni de Molins de Rei.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per anar a veure els Pastorets entre els socis del diari. Si encara no sou socis, us en podeu fer per entrar al sorteig. Per participar-hi, només cal omplir el formulari següent:

[contact-form subject=’Formulari sorteig ‘][contact-field label=’Nom i cognoms’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Si no ets soci i vols fer-te%26#039;n per participar al sorteig, marca aquesta casella i ens posarem en contacte amb tu’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Correu electrònic (per localitzar-te si guanyes)’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telèfon (per localitzar-te si guanyes)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Observacions’ type=’textarea’/][/contact-form]

 

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Sortegem entrades per als Pastorets de Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *