Els barris de muntanya reben la primavera amb una forta nevada

La brigada municipal, la Guàrdia Urbana i l’ADF han hagut d’actuar per evitar problemes viaris als barris de muntanya de Molins de Rei, que s’han despertat emblanquinats per la nevada. 

L’ADF tallant un arbre nevat // Guàrdia Urbana

Just el dia en què comença oficialment la primavera, dimarts 20 de març, els barris de muntanya de Molins de Rei s’han llevat blancs. Una forta nevada durant la matinada ha obligat a treballar els dispositius de la brigada municipal, la Guàrdia Urbana i als voluntaris de l’ADF Puigmadrona-Olorda, sempre al peu del canó en aquestes ocasions.

La neu s’ha fet molt visible a barris com La Rierada o Sant Bartomeu, a tocar del Parc Natural de Collserola. També a Santa Creu d’Olorda. Tot i això, la zona centre del municipi i els barris de la zona baixa no s’ha vist afectats.

Segons informen fonts municipals, a petició de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha hagut de tallar durant unes hores la carretera BV-1468, via que uneix Sant Bartomeu de la Quadra i Collserola.

D’altra banda, també s’ha tallat de forma preventiva la carretera de Vallpineda. Per últim, el MolinsBUS ha hagut de cancel·lar les primeres expedicions de la línia MB3, que a mig matí ja opera amb normalitat.

Per evitar les plaques de gel, els dispositius municipal han llençat sal en els punts més crítics. No és el primer temporal de neu a Molins de Rei durant les últimes setmanes. El municipi ja es va veure enfarinat dimecres 28 febrer. Un dia abans hi va haver un preludi amb menor intensitat.

Recomanacions personalitzades