Viu Molins de Rei presenta l’anuari 2015 dijous 4 a Baccus

El diari digital de Molins de Rei edita el seu segon anuari, un llibre/revista en paper que serveix per recollir els fets més destacats del 2015 amb una perspectiva més distant. Joan Ramon Casals, Carlos Moreno, Adrià Sàbat i Jordi Caraltó són els convidats d’una presentació que es farà dijous 04 a les 19:30 al Baccus (carrer Foment número 6). 

Presentació.inddViu Molins de Rei ho ha tornat a fer. La bona acollida de la primera edició de l’anuari de l’any passat ens ha portat a repetir l’experiència i tornar a publicar un resum del més rellevant que ens ha deixat el 2015 al municipi. En paper, sense enllaços ni vídeos, però amb més pausa, amb una mirada panoràmica, incidint en la nostra visió pròpia: independència, rigor i esperit crític.

L’obra, titulada “Nou escenari, mateix govern”, i amb una foto de portada dels diferents representants dels partits polítics locals a les obres del nou barri de Les Guardioles, serà presentada el pròxim dijous 4 a les 19:30 al Baccus, el bar musical situat al carrer Foment número 6.

L’acte serà una conversa distesa amb diversos protagonistes: l’alcalde, Joan Ramon Casals, que parlarà de política en un any amb tres eleccions; Carlos Moreno de l’Associació de Veïns de la Riera Bonet, que narrarà en primera persona les obres de Les Guardioles; Adrià Sàbat analitzarà el trasllat de la fira del llibre i els èxits d’Estel Solé i Martina Tresserra; Jordi Serra de Veolia ens parlarà del servei de biomassa al barri de La Granja; i el president del Molins de Rei CF, Jordi Caraltó, que valorarà el bon moment pel que passa el futbol femení a Molins de Rei. Tots ells són protagonistes de temes que s’expliquen àmpliament a l’anuari.

L’anuari es podrà adquirir al preu de cinc euros durant la presentació i a l’stand de Viu Molins de Rei a la Fira de la Candelera. Un cop passada la Candelera, es posarà a la venda a les llibreries de Molins de Rei. Les persones que formen part de la comunitat de socis que donen suport al projectes gaudeixen de l’anuari de forma gratuita.

 

Recomanacions personalitzades