El Centre Obert torna a garantir l’alimentació de 20 infants durant el mes d’agost

20 infants en risc d’exclusió social tindran dos àpats al dia i una oferta d’educació en el lleure al Centre Comunitari Pont de la Cadena del barri del Canal. La iniciativa es repeteix per segon any gràcies a la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés. 

El Centre Comunitari Pont de la Cadena presta el servei de Centre Obert durant tot el mes d'agost // Jordi Julià

El Centre Comunitari Pont de la Cadena presta el servei de Centre Obert durant tot el mes d’agost // Jordi Julià

Amb l’objectiu d’assegurar un estiu digne a 20 infants de Molins de Rei en risc d’exclusió social, el Centre Comunitari Pont de la Cadena del barri del Canal no tancarà les seves portes per vacances durant el mes d’agost.

Aquesta iniciativa, que és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, assegurarà un esmorzar i un dinar a tots aquests nens i nenes, a més de fer-los gaudir d’activitats socioeducatives. El principal objectiu de mantenir el servei durant el mes d’agost és garantir la cobertura alimentària dels infants i joves beneficiats.

És el segon any que el Centre Obert estarà obert durant tot el mes d’agost. L’experiència de l’any passat ha fet que es vulgui repetir aquest estiu. Els joves assisteixen a l’espai de dilluns a divendres de 10 del matí a 4 de la tarda gaudint d’aquest servei. Els participants són alguns dels nens de famílies en situació de vulnerabilitat social que assisteixen regularment als centres oberts d’alguns barris de Molins de Rei durant la resta del curs. Els casos més necessitats s’agrupen al Pont de la Cadena durant el mes d’agost, un període en el que fins l’any passat no hi havia cap casal ni activitat dels serveis socials que els atengués.

Recomanacions personalitzades