Lamentable agressió al segon entrenador del cadet del Molins de Rei CF

El segon entrenador de l’equip Cadet “A” del Molins de Rei CF ha patit una brutal agressió al camp del Fontsanta Fatjó de Cornellà de Llobregat. 

Lamentable, esfereïdora i injustificable agressió per part d’alguns aficionats al camp del Fontsanta Fatjó el passat 29 de març en el partit entre els cadets de l’equip de Cornellà de Llobregat i el Molins de Rei Club de Futbol.

El segon entrenador del conjunt liderat per Daniel Gavito, de només 17 anys i que prefereix mantenir-se en l’anonimat, s’ha vist rodejat de pares de l’equip rival i, indefens, ha estat víctima de cops i puntades de peu. Tot i la gravetat dels fets, no ha patit lesions importants i ha decidit no denunciar els fets a la policia.

Des del Molins de Rei CF sí que s’ha volgut “denunciar públicament els fets” perquè “no tornin a succeir”. L’equip entrenat per Gavito ha aconseguit el títol de Lliga aquest any. Mitjans de comunicació d’abast nacional s’han fet ressò dels fets.

Recomanacions personalitzades