Gueopic aconsegueix el suport econòmic de La Caixa

L’entitat sense ànim de lucre Gueopic, creada per ajudar els nens autistes, signa un conveni amb La Caixa. L’entitat bancària els proporciona 6.750 euros que serviran per comprar material que ajudin a estendre l’ús de Gueopic entre les famílies que ho necessitin.

Quesada (esquerra) i Andreu (dreta) signant el conveni entre Gueopic i La Caixa // Jose Polo

Quesada (esquerra) i Andreu (dreta) signant el conveni entre Gueopic i La Caixa // Jose Polo

Gueopic, l’associació sense ànim de lucre de Molins de Rei que ha desenvolupat una aplicació dedicada a millorar la comunicació amb els infants autistes, ha signat un conveni amb La Caixa que els facilitarà donar a conèixer la seva iniciativa.

Aquest conveni, que dotarà el projecte de 6.750 euros, servirà per comprar diferent material com un ordinador portàtil, tauletes, una impressora i estris d’oficina que facilitaran aquesta tasca de fer-se més visibles. Dani Andreu, creador d’aquesta aplicació, explica que algunes de les tauletes seran “donades a famílies que veritablement ho necessitin amb l’aplicació ja instal·lada” durant un seguit de xerrades i actes que volen organitzar per difondre la seva iniciativa.

Andreu, personatge de l’any 2014 a l’Anuari Viu Molins de Rei i premi innovació de Ràdio Molins de Rei 2014, s’ha mostrat molt agraït a La Caixa per “ajudar a seguir ajudant”. Precisament, el primer pas per aconseguir aquesta ajuda de l’entitat financera s’ha donat gràcies als premis de la ràdio municipal. “Sóc client de tota la vida i una de les treballadores es va interessar pel projecte arran del premi”, relata el molinenc recordant com ha aconseguit aquest impuls.

“Vam creure en el vostre projecte des del principi”, indica Elisenda Pallarès, d’una de les oficines que té CaixaBank a Molins de Rei. “Podeu comptar amb nosaltres per allò que necessiteu, amb espais com el CosmoCaixa o el CaixaFòrum”, sentència. Sembla ser, doncs, que aquesta col·laboració només acaba de néixer.

Membres de La Caixa, Gueopic i autoritats municipals durant la signatura del conveni // Jose Polo

Membres de La Caixa, Gueopic i autoritats municipals durant la signatura del conveni // Jose Polo

Ivan Quesada, director de l’Àrea de Negocis de l’Obra Social La Caixa, ha aprofitat la presentació del conveni, feta a la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei, per animar tots els molinencs a “apropar-se a La Caixa si tenen un projecte interessant” com el de Gueopic. L’alcalde, Joan Ramon Casals, ha assegurat que “tota la gent de Molins de Rei s’estima molt aquest projecte”. L’empenta en forma de retribució econòmica permet que el futur de Gueopic sigui encara més esperançador.

Recomanacions personalitzades