Batec de futbol solidari al Josep Raich

El Molins de Rei CF torna a col·laborar amb La Marató de TV3. Es recullen un total de 600 euros en una jornada marcada per la solidaritat i l’esportivitat. 

Imatge d'un partit entre el FC Barcelona i l'Almeda // Jose Polo

Imatge d’un partit entre el FC Barcelona i l’Almeda // Jose Polo

Un dels dies de l’any on el Josep Raich presenta millor aspecte i, tot, gràcies a una causa solidària: col·laborar amb La Marató de TV3, enguany destinada a les malalties del cor.

En la seva cinquena edició, la iniciativa solidària organitzada pel Molins de Rei Club de Futbol ha aconseguit recollir un total de 600 euros aproximadament a falta de fer els recomptes oficials on s’han de restar els costos d’arbitratge i organització. Això significa un augment considerable respecte l’any passat.

Equips de prestigioses escoles, com el FC Barcelona o el RCD Espanyol, i també conjunts del municipi, el Molins de Rei CF i l’Atlètic Incresa, han participat en la competició on s’han vist les futures promeses del futbol català i baixllobregatí.

Durant tota la jornada l’afluència de públic ha estat constant a les instal·lacions molinenques. Les rifes amb regals i les botifarres a la brasa donaven escalfor en un dissabte on el fred també ha tingut el seu protagonisme. A més, la victòria del primer equip contra el Ciutat Cooperativa ha acabat d’arrodonir un gran dia de futbol.

No era el més important en una jornada marcada per aspectes més importants que els competitius, però en les categories prebenjamí i benjamí la victòria ha estat per al Sant Gabriel, que ha mostrat un gran nivell de futbol base. En categoria aleví el guanyador ha estat el FC Barcelona.

Recomanacions personalitzades