Els molinencs que participin a la “V” de l’11 de setembre s’ubicaran a tocar de la plaça Espanya

L’ANC de Molins de Rei té assignat el tram 39 de la Via Catalana 2014, a la Gran Via de Barcelona, a tocar de la plaça Espanya venint des de l’Hospitalet. El tram és a mig camí entre els barris d’Hostafrancs i la Font de la Guatlla, entre els carrers Sant Paulí de Nola i Santa Dorotea.

via catalana 2014 tram 39

El tram 39 de la Via Catalana 2014 correspon a la Gran Via entre els carrers Sant Paulí i Santa Dorotea  // Google Maps

Tots aquells molinencs que decideixin participar a la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per la Diada d’aquest 2014 ho hauran de fer, en principi, en un punt determinat: el tram 39. És l’espai que els organitzadors han reservat per al grup local de l’ANC a Molins de Rei, igual com han fet amb la resta d’agrupacions per garantir que es podrà omplir la gran V que està previst dibuixar amb un mosaic omplint la Gran Via i la Diagonal de Barcelona.

El tram 39 és a la Gran Via de les Corts Catalanes, molt a prop de la plaça d’Espanya venint des de l’Hospitalet. El punt és a cavall entre dos barris: la Font de la Guatlla i Hostafrancs, que queden separats precisament per la Gran Via, on s’ubicaran els independentistes que participin a la manifestació de l’11 de setembre.

El tram ocupa l’espai equivalent a una illa de l’Eixample, que és la divisió que s’ha fet per bona part del recorregut d’aquesta manifestació per expressar “la voluntat de votar” el 9-N. Els carrers que marquen la divisió són el carrer de Santa Dorotea i el carrer de Sant Paulí de Nola. A continuació d’aquest tram i en direcció a la plaça Ildefons Cerdà -un dels tres extrems de la manifestació- hi haurà la resta de poblacions del Baix Llobregat.

Molins per la independència farà inscripcions presencials a l’Agrupació Folklòrica de dilluns a divendres de 18 a 20h, on també vendran el pack de samarretes oficials amb el que es finança l’entitat dirigida per Carme Forcadell. També es pot fer través d’un formulari, que permet inscriure’s a qualsevol altre tram.

  • Carles Ros

    Ara és l’hora! Independència i birra fresca!

  • a

    Molinencs i molinenques amb ànima patriòtica i sentit de la responsabilitat històrica: ni se’ls acudeixi moure’s de tram indicat i la posició establerta! No sigui que la foto, leiv motiv prinicipal de la performance, surti deslluïda. Mai l’independentisme de masses havia estat tant allunyat dels principis d’emancipació i autodeterminació i tant a prop de l’espectacle.

  • dclosa

    La Asamblea Nacional Catalana admite que en su contabilidad interna del ejercicio 2013 figuraban ingresos sin justificar por valor de 1,5 millones de euros, Sus ingresos se basan principalmente en donaciones, aportaciones y venta de merchandising independentista (camisetas) . En el capítulo de donaciones, en su primer año de existencia, 2012, declararon unos pocos miles de euros; un año después, 1,7 millones de €. El enorme crecimiento en los ingresos no se vio acompañado de una estructura de tesorería acorde, El tesorero, Oriol Sallas, aseguró en una reunión del 15 de febrero que la contabilidad que llevaba su antecesor, Llorenç Sotorres, no era correcta.