Els molinencs que participin a la “V” de l’11 de setembre s’ubicaran a tocar de la plaça Espanya

L’ANC de Molins de Rei té assignat el tram 39 de la Via Catalana 2014, a la Gran Via de Barcelona, a tocar de la plaça Espanya venint des de l’Hospitalet. El tram és a mig camí entre els barris d’Hostafrancs i la Font de la Guatlla, entre els carrers Sant Paulí de Nola i Santa Dorotea.

via catalana 2014 tram 39

El tram 39 de la Via Catalana 2014 correspon a la Gran Via entre els carrers Sant Paulí i Santa Dorotea  // Google Maps

Tots aquells molinencs que decideixin participar a la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per la Diada d’aquest 2014 ho hauran de fer, en principi, en un punt determinat: el tram 39. És l’espai que els organitzadors han reservat per al grup local de l’ANC a Molins de Rei, igual com han fet amb la resta d’agrupacions per garantir que es podrà omplir la gran V que està previst dibuixar amb un mosaic omplint la Gran Via i la Diagonal de Barcelona.

El tram 39 és a la Gran Via de les Corts Catalanes, molt a prop de la plaça d’Espanya venint des de l’Hospitalet. El punt és a cavall entre dos barris: la Font de la Guatlla i Hostafrancs, que queden separats precisament per la Gran Via, on s’ubicaran els independentistes que participin a la manifestació de l’11 de setembre.

El tram ocupa l’espai equivalent a una illa de l’Eixample, que és la divisió que s’ha fet per bona part del recorregut d’aquesta manifestació per expressar “la voluntat de votar” el 9-N. Els carrers que marquen la divisió són el carrer de Santa Dorotea i el carrer de Sant Paulí de Nola. A continuació d’aquest tram i en direcció a la plaça Ildefons Cerdà -un dels tres extrems de la manifestació- hi haurà la resta de poblacions del Baix Llobregat.

Molins per la independència farà inscripcions presencials a l’Agrupació Folklòrica de dilluns a divendres de 18 a 20h, on també vendran el pack de samarretes oficials amb el que es finança l’entitat dirigida per Carme Forcadell. També es pot fer través d’un formulari, que permet inscriure’s a qualsevol altre tram.

Recomanacions personalitzades