Un grup de molinencs participa a la marató de BTT dels Monegros

Integrants del grup ciclista Dragones de Molins de Bike i del gimnàs Fitnesscenter Molins participen a la Orbea Monegros, una de les maratons de bicicleta de muntanya més exigents del calendari estatal. 

Els Dragones Molins de Bike minuts abans de començar la marató // Dragones Molins de Bike

Els Dragones Molins de Bike minuts abans de començar la marató // Dragones Molins de Bike

Esport i aventura a parts iguals. L’Orbea Monegros, també coneguda com la Marató del Monegros, és una de les proves de resistència de bicicleta de muntanya més exigents a nivell estatal. 113 kilòmetres sobre un terreny sinuós i ple d’entrebancs i amb un port exigent com l’alt de Piedrafita. Un panorama hostil només apte per als més valents.

Fins a Sariñena (Huesca) es van desplaçar un grup de molinencs del gimnàs Fitnesscenter Molins i del grup de bikers amateurs Dragones Molins de Bike. Poc s’imaginaven els Dragones que després de néixer com un grup d’amics que es reunien per practicar BTT i evadir-se dels problemes de la rutina acabarien realitzant proeses com aquesta. Amb un orígen humil, ja és la segona vegada que participen en la marató de les maratons de la bicicleta de muntanya.

La pluja va amenaçar fins a última hora però, finalment, el bon temps va ser protagonista durant la gran aventura. Cadascú amb el seu ritme, els molinencs van finalitzar la marató amb èxit. El més ràpid per part va ser Antonio Aragón amb un temps de 5:17:04.

Alguns van patir per poder acabar però les forces que van agafar en un curiós avituallament que recorda al ciclisme antic – es van menjar un entrepà de xoriç sobre el kilòmetre 58 segons expliquen al seu blog – i la gran amistat que els uneix van ser suficients per finalitzar l’aventura. L’experiència la recordaran per tota la vida.

 • pedro moreno

  Gracias…….de corazon por la mencion y el trato….Los Dragones tienen algo diferente

 • Guest

  Hola!! Lo primero, daros las gracias por la mención que hacéis al grupo

 • Jose Yoepu

  Hola!! Lo primero daros las gracias por la mención que hacéis al grupo Dragones de Molins de Bike. Por otro lado, quisiera aclarar que el primero en llegar a la meta de los Dragones fue, Antonio Aragón Sánchez.

  Saludos y gracias por vuestra atención.

  • Hola Jose, gràcies per la rectificació. Per casualitat ens pots facilitar el temps de l’Antonio Aragón? Salutacions i gràcies per comentar!

   • Jose Yoepu

    Hola, si com no. Va fer: 5:17:04
    Salutacions i gràcies a vosaltres.

 • ricardo larin martinez

  kada ves me gustan mas los dragones estos son muy buena gente parese y eso es lo importantes

 • haber si un año se apuntan al soplao infiernu cantabria que se hace en cabezon de la sal (cantabria)