Joan Requena torna a guanyar el concurs de coradella

Tot i ja no ser propietari del bar Garbi, l’històric restaurador Joan Requena torna a guanyar el concurs de coradella de la Fira de la Candelera, aquesta vegada amb el bar Nimbin. El restaurant Punt G aconsegueix la segona posició del concurs. 

La coradella és un dels plats típics de Molins de Rei // Jose Polo

La coradella és un dels plats típics de Molins de Rei // Jose Polo

Com si fos una tradició més de la Fira de la Candelera, el mític restaurador molinenc Joan Requena ha guanyat el concurs de coradella. En aquest cas, després de deixar el bar on ha treballat durant molts anys, ho ha aconseguit en un nou restaurant de caire innovador, el Nimbin, que s’ha emportat finalment la prestigiosa distinció per primera vegada.

No ha estat una decisió fàcil. I és que enguany, segons ha reconegut el propi jurat, li ha sortit una competència molt bona. El segon premi també ha estat per un altre establiment, que tot i apostar per les noves formes gastronòmiques, ha cuinat molt bé un plat tradicional: Punt G Molins, del passeig del Terraplè.

“La clau ha estat l’experiència d’en Joan”, explica en Rubén, cuiner del bar guanyador. Requena, sempre humil, el contradiu: “Aquest any el secret ha estat la traça de la joventut”. Els dos, entre somriures de complicitat, expliquen a Viu Molins de Rei un dels secrets de la seva coradella: “posar carquinyoli a la picada de la coradella, això li dóna un gust especial”, comenten.

“La seva cuina i la nostra no tenen res a veure, però la fusió ha donat un resultat molt satisfactori“, reconeix en Rubén, cuiner de fusió que ha trobat la part més tradicional de la mà de Joan Requena. La il·lusió d’en Joan és que “el jovent segueixi el camí que altres vam començar en el seu dia”. Llarga vida a la coradella.

El bar Nimbin s'ha fet amb el concurs de coradella de la 162a Fira de la Candelera // Jose Polo

El bar Nimbin s’ha fet amb el concurs de coradella de la 162a Fira de la Candelera // Jose Polo

baner notis fira 2013-2 copy

Recomanacions personalitzades