Marcats per les lesions

L’Atlètic Incresa perd per 2 a 0 contra el Vista Alegre. Gairebé la meitat de la plantilla de l’equip del barri del Canal està lesionada o amb molèsties. 

Les baixes han marcat el partit de l¡Atlètic Incresa // Jose Polo

És habitual que els equips pateixin un moment de la temporada on es troben marcats per les múltiples lesions.  A l’Atlètic Incresa aquest moment l’hi ha arribat al principi, just quan semblava que l’equip de Rafa Martínez començava a agafar una bona dinàmica de joc i resultats que es traduïa en dues victòries consecutives. Segons expliquen des del club, gairebé la meitat de la plantilla es troba lesionada o amb molèsties.

Amb el protagonista de l’última victòria en el derbi contra el Papiol, Erik Serrano, a la banqueta víctima d’una petita fissura al taló, va sortir l’Atlètic Incresa al camp del Vista Alegre de Castelldefels. En els primer minuts l’equip local va intentar imposar el seu estil de joc i ho va aconseguir. El domini era pel Vista Alegre, que jugava amb un 4-4-2 clàssic aprofitant la gran amplitud del seu camp obrint el joc a les bandes. Un davanter baixava a rebre mentre que l’interior pujava enganxat a la línia de calç i, a la vegada, l’altre davanter buscava l’espai darrera la defensa. Tot això sense gaire ritme, circumstància que feia que l”Atlètic Incresa esperes còmode i ben posicionat al seu camp. Les primeres ocasions visitants van arribar a pilota aturada.

L’Atlètic Incresa espera recuperar a jugadores importants, com per exemple Jordi Pons, durant les properes setmanes

Però va ser l’UD Vista Alegre qui gairebé aconsegueix el gol a pilota aturada sobre el minut 15 a la sortida d’un córner que va rematar el davanter completament sol sense marca. Al minut 25 de la primera va arribar el primer gol local. En una ràpida jugada els de Castelldefens van aconseguir guanyar l’esquena a la defensa de l’Atlètic Incresa i Hugo Araujo definia amb un bon xut creuat (1-0). La diana va portar la tranquil·litat al Municipal de Can Vinader i el Vista Alegre va començar a jugar millor. Però l’Atlètic Incresa va treure el seu esperit per desfer-se del domini local i aconseguir que els últims minuts de la primera part fossin igualats, sense un dominador clar.

L’Atlètic Incresa va crear perill a pilota aturada // Jose Polo

A la represa, els del barri del Canal van sortir amb un altre aire: més incisius en atac i més agressius en defensa. La primera jugada de la segona part va ser un xut al pal de Gerard Salines que hagués pogut canviar el signe del partit. Rafa Martínez va moure la banqueta al descans fent entrar al davanter Erik Serrano i a Marcos Bonilla, un migcentre creatiu que torna a l’equip després d’unes temporades sense activitat futbolística. L’entrenador arriscava esgotant els dos canvis que tenia, ja que a la banqueta no hi havia més jugadors convocats. Tota la resta de la plantilla estava lesionada. El Vista Alegre controlava la pilota però no creava perill, i l’Atlètic Incresa es defensava bé però tampoc va aconseguir la fluïdesa necessària per apropar-se a la porteria rival amb claredat.

Sobre el minut 60, Xavier Villasanta va cometre un penal que podia resoldre el partit ben d’hora. Però Jonathan Bergua va fer una gran aturada estirant-se amb reflexes de gat a la seva banda dreta. Això va donar-li empenta als seus companys durant uns minuts. Però, amb molts jugadors amb molèsties, la benzina dels del barri del Canal es va esgotar ràpid i al minut 75 arribava la sentència. Jugada per la banda esquerra que Sergio Borrallo definia de cap després d’una bona centrada (2-0).

Partit vist per a sentència. En els últims 15 minuts el Vista Alegre es va dedicar a dormir el matx i van aparèixer males notícies per a l’Incresa. Erik Serrano es va retirar lesionat, queixant-se del seu taló i, a més a més, el capità Jona Nuñez també es va retirar amb molèsties al seu genoll esquerre, que li va portar molts mals de cap ara fa dues temporades. Amb dos jugadors menys sobre el rectangle de joc ja no hi havia res a fer. Arribaran setmanes menys complicades.

Fitxa tècnica

UD Vista Alegre: José Encomienda, Albert Tornel, Alex Patino, Sergio Borrallo, Victor Manuel Santos, José Antonio Segura, Fadh Issaoui, Juan José Nuñez, Francesc Sosa, Hugo Araujo i Dario Cesena. Suplents: Ángel Lara, Adrián Pérez, Miguel Ángel Ramirez, Alexis Díaz, Carlos Alcalá i Oscar Mauro Mateo.

Atlètic Incresa: Jonathan Bergua, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jesús Sampedro, Jona Nuñez, José Manuel Rubio, Francisco Ruiz, Eric Garcia, Ángel Barroso, Francesc Canals i Gerard Salinas. Suplents: Erik Serrano i Marcos Bonilla.

Gols: (1-0) Hugo Araujo 21′. (2-0) Sergio Borrallo 72′

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades