Joan Dausà presenta el seu disc a Molins de Rei amb totes les entrades exhaurides

Joan Dausà presenta el diumenge 6 d’abril el seu àlbum “Jo mai, mai” en un concert a la Traska Truska. Serà el primer directe del cicle “Pop a prop”, un cicle de concerts de pop de qualitat al Baix Llobregat. Les entrades ja estan exhaurides des de fa dies.

El santfeliuenc Joan Dausà ha publicat recentment el seu disc “Jo mai, mai” i la crítica l’ha rebut amb gran entusiasme. El públic també ha tingut la mateixa reacció a jutjar per l’èxit en la venda d’entrades pel seu concert a la Traska Truska. Les entrades estan exhaurides des de fa dies per una actuació que serà aquest diumenge 6 d’abril a les 19.30 hores.

Dausà és presentat pels organitzadors del concert com “un artista del Renaixement: músic, compositor, cantant, actor, showman..”. L’encarregat de doblar a Xavi Masdéu en la sèrie d’animació Arròs covat ha comptat a l’hora de fer aquest disc amb la complicitat d’Àxel Pi i Martí Maymó i la producció de Santos i Fluren de Blind Records (productors de bandes com Sidonie o Love of Lesbian), que han aportat una nova sonoritat a un projecte que va sorgir pensant exclusivament en un concert benèfic.

Pop a prop

El concert de Joan Dausà i els Tipus d’Interès és el primer de Pop a prop, una nova iniciativa de difusió musical que pretén programar concerts de pop i rock a prop de casa, al Baix Llobregat. Vinculats a Produccions Contrabaix, el seu objectiu és potenciar una major oferta estable d’oci cultural i concerts a les ciutats de la comarca. Molins de Rei ha estat el lloc on s’estrenen. Vindran més tard Gavà, amb un concert de Mishima el proper 18 d’abril, i Sant Feliu de Llobregat, que acollirà a Roger Mas el 9 de juny.

Recomanacions personalitzades