Joan Dausà presenta el seu disc a Molins de Rei amb totes les entrades exhaurides

Joan Dausà presenta el diumenge 6 d’abril el seu àlbum “Jo mai, mai” en un concert a la Traska Truska. Serà el primer directe del cicle “Pop a prop”, un cicle de concerts de pop de qualitat al Baix Llobregat. Les entrades ja estan exhaurides des de fa dies.

El santfeliuenc Joan Dausà ha publicat recentment el seu disc “Jo mai, mai” i la crítica l’ha rebut amb gran entusiasme. El públic també ha tingut la mateixa reacció a jutjar per l’èxit en la venda d’entrades pel seu concert a la Traska Truska. Les entrades estan exhaurides des de fa dies per una actuació que serà aquest diumenge 6 d’abril a les 19.30 hores.

Dausà és presentat pels organitzadors del concert com “un artista del Renaixement: músic, compositor, cantant, actor, showman..”. L’encarregat de doblar a Xavi Masdéu en la sèrie d’animació Arròs covat ha comptat a l’hora de fer aquest disc amb la complicitat d’Àxel Pi i Martí Maymó i la producció de Santos i Fluren de Blind Records (productors de bandes com Sidonie o Love of Lesbian), que han aportat una nova sonoritat a un projecte que va sorgir pensant exclusivament en un concert benèfic.

Pop a prop

El concert de Joan Dausà i els Tipus d’Interès és el primer de Pop a prop, una nova iniciativa de difusió musical que pretén programar concerts de pop i rock a prop de casa, al Baix Llobregat. Vinculats a Produccions Contrabaix, el seu objectiu és potenciar una major oferta estable d’oci cultural i concerts a les ciutats de la comarca. Molins de Rei ha estat el lloc on s’estrenen. Vindran més tard Gavà, amb un concert de Mishima el proper 18 d’abril, i Sant Feliu de Llobregat, que acollirà a Roger Mas el 9 de juny.

 • amarantaursula

  Doncs jo no vindré, els clients habituals de la Traska no ens hem assabentat d'aquest concert, així que ja s'ho faran…

  • @popaprop

   Hola, sap greu que no us hageu assabentat, aquest és un projecte nou que tot just comença i encara ens falta temps per arribar a tot arreu i tothom, esperem que sapigueu disculpar-nos. Si us interessa l'activitat la millor forma per rebre informació seria subscrivint-se a la web popaprop.cat.
   gràcies,
   @popaprop

 • Carles

  Tenen sort de la gent que hi és dintre la cuina, que són realment bons, pero la resta… Cada vegada Molins s'està tornant més elitista i classista… Perquè no promocionen aquest event com cal? Que no volen una clientela "poc selecte" al seu local?…. En fi.
  PD: Concerts al Baix Llobregat de qualitat = Gran idea!!!

 • @popaprop

  Hola, hem promocionat el concert sobretot a través d'internet i les xarxes socials, difusió a premsa i mitjans locals que se n'han fet ressò com el mateix Viu Molins de Rei o Radio Molins de Rei, i cartells. Tot i així necessitarem temps per que el missatge arribi a tothom. El nostre objectiu final justament és arribar a tothom que vulgui concerts de pop a prop de casa. La millor manera per rebre informació d'aquests concerts és apuntar-se al mailing list a la web popaprop.cat
  Gràcies,

 • Pingback: El rock psicodèlic dels The Gurus arriba a Molins de Rei | Viu Molins de Rei()