16 victòries després, el masculí de bàsquet és líder

El CE Molins de Rei guanya (61-53) al Nàstic de Tarragona en un partit gris i es col·loca líder de Segona Catalana. L’equip té tot de cara per aconseguir l’ascens. 

El CE Molins de Rei és líder // Jose Polo

El sènior masculí de bàsquet ha necessitat 16 victòries consecutives per col·locar-se líder de Segona Catalana. Els molinencs per fi ho han aconseguit després de la  victòria a casa contra el Nàstic (61-53) d’aquest cap de setmana i la derrota del Valls a casa contra el tercer classificat el Sama.

Els entrenats per Juan Couto van patir de valent per aconseguir aquest liderat diumenge al vespre en un Poliesportiu Municipal que presentava un bon ambient tot i que el Barça de Guardiola jugava a la mateixa hora. En el primer quart (8-18) es van veure superats per un Nàstic que va sortir a la pista sense por, conscients que no tenien res a perdre i si tot per guanyar. A més a més, el CE Molins de Rei va sortir massa confiat errant cistelles fàcils i deixant-se anotar ni més ni menys que 18 punts, cosa molt poc habitual. Durant el segon període es va entrar en una dinàmica de partit boig amb un intercanvi de cistelles que va deixar l’electrònic en un 27-35 al descans i que segurament no va agradar a Juan Couto.

Bronca o no de l’entrenador a la mitja part, el CE Molins de Rei va sortir molt més concentrat durant el segon període amb una defensa més agressiva. El Nàstic, amb només 4 jugadors a la banqueta, va anar acusant poc a poc l’exigència física a la qual li obligava el Molins que s’anava fent amb el partit de la mà d’un Noel, màxim anotador del partit amb 17 punts, que imposava les seves normes a la pintura. El Nàstic arribava sempre tard a les ajudes i a manca de poc menys de dos minuts per finalitzar el tercer període els molinencs es van posar per davant, condició que ja no van deixar fins el final.

Durant l’últim quart el CE Molins de Rei va fer gala de la seva maduresa, amb tranquil·litat en els moments delicats demostrant tota la confiança que tenen en ells mateixos. Ferran Matas, Teo Fernàndez i Miquel Sànchez posaven el ritme al partit i, quan l’equip mostrava carències ofensives, apareixia Jordi de Ugarte  (16 punts) per resoldre la jugada a base de qualitat individual.

El CE Molins de Rei ho té tot de cara per aconseguir l'ascens // Ester Garcia

El capità de l’equip, Miquel Sànchez, ha dit en declaracions a Viu Molins de Rei que “no sap si és bo agafar el liderat” ja que “significa que la lliga s’apreta encara més i l’objectiu és aconseguir l’ascens” deixant en un segon terme si com a primers o segons classificats. Queden vuit finals pel sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei, ho tenen tot de cara.

Recomanacions personalitzades