L’Ajuntament fa una recepció oficial al CH Molins de Rei

El Club Halterofília Molins de Rei va rebre l’homenatge de l’Ajuntament amb una recepció oficial tot just després d’aconseguir la victòria al Campionat d’Espanya. 

El treball del CH Molins de Rei ha portat molts èxits a Molins de Rei // Jose Polo

Un dels grups d’esportistes amb més projecció internacional de Molins de Rei, els nois i les noies del Club Halterofília Molins de Rei, van rebre l’homenatge de l’Ajuntament en una recepció oficial feta tot just després de que el club es proclamés campió d’Espanya masculí en categoria cadet i tercer en categoria femenina.

Els esportistes molinencs van ser guardonats amb un diploma de la vila de la mà de l’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, i el primer tinent, Joan Ramon Casals. Per la seva banda, els membres del CH Molins de Rei van ensenyar les copes i les medalles a les autoritats de la vila en un acte celebrat a la sala de plens.

L’entrenador i alma mater de l’entitat, David Soria, va assenyalar que la clau de l’èxit “són les ganes de treballar dels nois i noies” que “entrenen de dilluns a dissabte de manera extraordinària”. Paz va aprofitar l’acte per mostrar el seu compromís amb l’entitat: “Hem de fer tot el possible per poder millorar les instal·lacions que disposeu” va afirmar. Casals, sota la mirada dels joves esportistes i les seves famílies,  va elogiar-los exclamant que “eren els més internacionals de Molins de Rei”.

Recomanacions personalitzades