El CFS Molins 99 guanya 4 a 3 al Casp

L’equip de Víctor Medina segueix a la zona alta de la taula després de superar un partit molt complicat a La Sínia.

El CFS Molins 99 porta una temporada notable // CFS Molins 99

El primer equip del CFS Molins 99 ha tancat una jornada màgica a La Sínia, on 6 dels equips federats de l’entitat han guanyat el seu partit. Cada setmana es demostra que a Preferent no hi ha equip fàcil. Si es volen guanyar els tres punts cal suar de valent i jugar molt bé a futbol sala. Ningú regala res i si es vol aspirar a alguna cosa, cal que tothom hi posi de la seva part. Aquest cop, en una segona part mogudeta, els jugadors del Víctor Medina han tornat a deixar molt clar que vendran molt cara la seva pell.

La primera part ha començat amb un Molins amb molta empenta que ha pogut marcar un parell de gols en els primers minuts, però ha estat el Casp qui s’ha avançat en el minut 6 (0-1). El joc ha continuat equilibrat fins el final de la primera part. La segona ha estat molt més moguda i molt més divertida pel públic.

En el minut 7, en una gran jugada personal, Àlex ha marcat l’empat a un. El Casp encara no s’havia refet d’aquest gol, quan Pepo ha fet el 2-1, després de tocar la pilota que ha xutat Paco. Amb un joc precís i brillant, els molinencs estaven disposats a rematar el partit i així ha arribat el 3-1, que ha marcat Pepo, després d’una gran assistència d’Isaac. Semblava que el partit es posava de cara dels molinencs, ja que el domini era clarament de l’equip local, però un penal transformat en el minut 16 ha esperonat als barcelonins i els ha fet tornar a entrar en el partit.

Quan faltava un minut i mig per acabar, el Casp ha fet l’empat a tres i el fantasma de la derrota començava a passejar-se per La Sínia. Jugant de cinc, els nois de Víctor Medina no podien batre al porter visitant. Però faltant pocs segons per acabar el matx, s’ha produït un petit altercat entre els jugadors d’ambdós equips i l’àrbitre ha expulsat a Víctor G, que estava a la banqueta, i a un jugador del Casp, que ha hagut de jugar els darrers segons de partit amb només tres jugadors de pista. Això ho ha aprofitat Isaac per marcar el 4-3 definitiu quan faltaven 14 segons per acabar el partit.

Victòria importantíssima que manté al CFS Molins 99 en la part alta de la classificació a l’aguait per si algun equip falla i ens podem acostar encara més al capdamunt.

Han jugat: Víctor G., Àlex (1 gol), Josep (2 gols), Ruben, Isaac (1 gol), Jesús, Manolo, Joan, Paco, Borja, Víctor S. i Rafa.

Crònica de l’Esparver

Recomanacions personalitzades