Jordi Martín guanya el concurs de cartells de la Fira de la Candelera

El dissenyador Jordi Martín, de Barberà del Vallès, és l’autor del cartell de la propera Fira de la Candelera després de superar a 80 cartells més amb la seva proposta “Punt de Trobada”. 

La simplicitat del cartell de Martín va agradar al jurat // Ajuntament de Molins de Rei

El cartell de la 161a edició de la Fira de la Candelera vol recollir l’esperit d’una fira que serveix de punt de trobada per multitud de persones. Durant la presentació l’autor, Jordi Martín Figuerola, argumentava la seva obra explicant que en una fira “el que sempre podem trobar són pomes dolces i per això vaig creure que una cosa tan simple podia agradar”. La poma, a més, representa els orígens de la Fira: l’agricultura.

La seva 0bra va ser l’escollida pel jurat format per representants del món de la pagesia, del comerç i de la indústria de Molins de Rei, a més d’altres persones vinculades al món del disseny i l’art. 81 cartells, 23 dels quals han estats realitzat per persones de la vila, participaven en el concurs guanyat per aquest dissenyador de Barberà del Vallès. És la tercera vegada que Martín aconsegueix guanyar el concurs i ha estat premiat amb 1.400 euros. “És un honor que una fira tant important com la Candelera tingui com a cartell una de les meves creacions” va dir l’autor del cartell el dia de la seva presentació.

Amb aquest acte es comencen a escalfar motors per a la 161a Fira de la Candelera, que es celebrarà els dies 3, 4 i 5 de febrer del 2012.

 

Recomanacions personalitzades