El sènior femení d'handbol renuncia a l'ascens per problemes econòmics

Després d’aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor Plata el CE Molins de Rei renuncia al seu lloc a la divisió de plata espanyola per no poder afrontar els costos de la categoria. El president de l’entitat, Paco Vidal, es resigna lamentant que “no hem trobat recolzament per enlloc”.

Itxaso supera a Karoline // Josep Roca (FCH)

El CE Molins de Rei va organitzar la final a 4 de Primera Catalana// Josep Roca (FCH)

A vegades els somnis tenen un preu massa alt per poder-los complir. Després superar-se dia a dia fent una temporada gairebé perfecte afrontant dificultats de tota mena, el sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei serà equip de Primera Catalana un any més tot i aconseguir l’ascens als terrenys de joc.

50.000 euros són el problema. Aquest és el preu aproximat que s’ha de pagar per ser equip de la segona categoria més important a nivell estatal de l’handbol femení, la Divisió d’Honor Plata. Una quantitat que el CE Molins de Rei no pot afrontar avui en dia tot i els esforços de la directiva per trobar recolzament econòmic.

“Aquí no t’ajuda ningú, ni el Consell de l’Esport ni les empreses del poble ni ningú a qui truquis la porta, tothom prefereix mirar cap a un altre banda” així de clar és mostra el president de l’entitat, Paco Vidal, en declaracions a Viu Molins de Rei. “L’Ajuntament és va mostrar disposat a fer un cop de mà però, evidentment, no pot pagar la totalitat d’aquesta quantitat”, lamenta Vidal.

La Federación Española de Balonmano tampoc ajuda  sinó que tot el contrari, complica més les coses amb la reestructuració que va fer de les categories i que la temporada vinent es portarà a terme per segona temporada. Ara només hi ha dos grups a la segona categoria de l’handbol femení, el que fa que s’hagin de fer molts més desplaçament de llarga distància que quan hi havia tres grups. La diferencia dels costos entre l’última vegada que el CE Molins de Rei va jugar a Segona i el que tindria que pagar la temporada vinent es situa en uns 20.000€

“Tinc la sensació de que a altres indrets se li dona més ajuda i facilitats als equips com nosaltres” admet Vidal resignat. El sènior femení d’handbol seguirà veient el seu potencial capat quedant-se en aquell equip amateur amb nivell de professional. Pel record quedaran els somnis de la gran feina feta per les jugadores.

Recomanacions personalitzades