Un centenar de molinencs van de romeria a Montserrat

La basílica de Montserrat ha rebut aquest diumenge a més d’un centenar de molinencs que s’han desplaçat, com cada any, fins a la mítica muntanya. L’excursió dels catòlics s’ha completat amb una visita al monestir de monges de Sant Benet.

El passat diumenge 6 de març va tenir lloc la tradicional romeria parroquial de Molins de Rei a Montserrat. Hi van participar 124 feligresos de les parròquies de Sant Miquel Arcàngel i de Sant Bartomeu de la Quadra, amb els seus respectius centres de culte Sant Isidre i la Mare de Déu del Roser de la Rierada.

Des de la parròquia es valora la jornada com “molt satisfactòria, tant per l’èxit de participació com pel bon resultat dels diferents actes i la magnífica climatologia”. I és que el sol va acompanyar als molinencs que van fer la romeria, el que va permetre que la majoria aprofitessin l’estona de l’esmorzar per fer una excursió pel Camí dels Degotalls de Montserrat.

Els participants a la romeria a Montserrat // Parròquia de Molins de Rei

Molins de Rei es va fer present a la missa conventual del monestir, especialment amb el text de presentació que es va llegir al principi de la celebració i també participant en la processó de les ofrenes. Després de la cerimònia religiosa i les cançons dels escolanets de Montserrat, els feligresos de Molins de Rei van ser rebuts pel pare Abat, Josep Maria Soler.

La jornada va acabar, després de dinar, amb una visita al monestir de monges de Sant Benet, on van poder visitar i també comprar algunes peces de ceràmica del taller de les monges.

Recomanacions personalitzades