Fes-te soci de Viu Molins de Rei

Volem que formis part de Viu Molins de Rei i et converteixis en soci del projecte periodístic que ha canviat el panorama informatiu a Molins de Rei. Amb el teu suport  econòmic ajudaràs a mantenir aquest diari digital independent, lliure i que tracta d’oferir periodisme de qualitat. Entre tots, podem continuar fent periodisme per aconseguir una societat més cohesionada, un poble amb la informació més propera al seu abast.

OMPLIR EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

banerviu copia

Avantatges de ser soci

El principal avantatge no és per a tu, és per a Molins de Rei: ajudes a mantenir viu el Viu. Tot i això, com a soci et volem oferir una sèrie d’avantatges per agrair la teva confiança:

  • Butlletí setmanal al teu correu electrònic amb la tria de les informacions més destacades feta pel director del Viu.
  • Reportatges, informacions i entrevistes en profunditat que els socis i sòcies de Viu Molins de Rei llegeixen primer en exclusiva.
  • Anuaris rebràs de franc totes les edicions de l’Anuari, les revistes en paper que analitzen l’any en profunditat.
  • Descomptes exclusius en actes culturals i socials de Molins de Rei i el Baix Llobregat.
  1. Descompte d’1 euro en les entrades al CineBaix els divendres no festius.
  2. Entrades al Documental del Mes a la Peni a meitat de preu
  • Promocions especials amb sortejos només per a socis, entrades i compres a preus reduïts als establiments col·laboradors.
  • Contacte directe amb la redacció a través d’una trobada anual de socis, un grup privat de Facebook i una atenció especial a les teves propostes.

Modalitats de socis

Tu decideixes l’aportació que vols fer, per a nosaltres tots els socis són iguals, no volem diferenciar-los segons el seu nivell adquisitiu.

Tarifa normal: 3€ al mes. La teva aportació fa créixer el diari. És la teva proximitat i confiança la que ens permet seguir endavant fent possible un periodisme lliure i independent sobre l’actualitat local de Molins de Rei.

Tarifa reduïda: 1,5€ al mes. Estudiants, aturats i pensionistes són els grans afectats de l’estafa econòmica en la que es troba immersa la societat. Viu Molins de Rei ofereix una tarifa molt baixa per aquests col·lectius permetent que tothom pugui formar part del projecte independentment de la seva situació econòmica.

Mecenes: 8€ al mes. Obrim aquesta porta per a aquells que creguin en el projecte i es poden permetre donar-nos una empenta especial que ens farà més forts. És un esforç extra per la teva part i nosaltres, amb el nostre treball, intentarem recompensar-t’ho dia a dia.

OMPLIR EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

banerviu copia