Societat

Secció de societat de Viu Molins de Rei amb tota la informació sobre Molins de Rei.

Manyanet Molins de Rei: un curs diferent

cal que tota la societat prengui consciència de la importància de ser responsables per contenir la Covid-19. A nosaltres com escola ens cal ser-ho, especialment, per la importància de la contribució en la formació integral de la persona: La cultura del cor i de l’intel·lecte.

L’evolució de la Covid-19 a Molins de Rei baixa al ritme comarcal

Els índexs epidemiològics al municipi continuen sent dolents, però s’apropen considerablement als de la resta del Baix Llobregat principalment perquè els efectes del brot als pisos tutelats comencen a desaparèixer. A la comarca l’RT i la incidència acumulada pugen, mentre que a Molins de Rei baixen. Es registra una mort, 78 contagiats i 98 vacunats.

Veïns del Lluís de Requesens lamenten que les obres del carrer s’han fet “a mitges”

Les remodelacions van incorporar un segon sentit de circulació, però els veïns creuen que és “innecessari” i “molt estret”. Lamenten s’hagi substitut un parc infantil per places d’aparcament i que no s’hagi asfaltat tot el carrer. L’Ajuntament assegura que s’han instal·lat més jocs a pocs metres i que l’actuació es va treballar amb l’associació de veïns.

El més llegit del 2020 a Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei recull les informacions amb més seguiment de l’any 2020. El rànquing és encapçalat per la baralla dels ocupes del carrer Major, on també apareixen diversos temes relacionats amb la Covid-19, l’atracament amb arma de foc a un supermercat Caprabo o l’incendi de la fàbrica de Silence.