Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

El minut a minut del ple ordinari del mes de desembre

La sessió plenària ha aprovat el cessament de part dels darrers càrrecs de confiança de la sociovergència que quedaven, així com la creació d’una nova figura d’assessor. També s’ha fet efectiva la renúncia de la regidora de Joventut, Salut i Assumptes Europeus, Laia Castellana, per incompatibilitats professionals, i s’ha donat llum verda a una moció d’ERC sobre la lluita contra l’abús sexual infantil al municipi.

Part de l’oposició vol suspendre el concurs d’idees sobre la residència en veure-hi “una possible privatització”

Molins Camina Podem, Molins En Comú, ERC i la CUP han demanat al ple municipal de novembre paralitzar temporalment el concurs d’idees sobre el futur disseny de la resdiència d’avis perquè hi veuen “una possible privatització” del servei. Des del govern ho neguen i la PARM lamenta “debats estèrils”. La moció ha estat rebutjada amb els vots contraris de PSC, Junts per Molins i Cs.

El ple municipal reclama canvis en el tribut metropolità

Una moció en contra de la forma d’aplicació del nou tribut metropolità ha prosperat sense dificultats al ple de novembre. Es tracta d’un text presentat per Molins en Comú que denuncia la falta de comunicació per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i posa en dubte els criteris de càlcul del tribut.