Política

Totes les notícies i informacions sobre l’actualitat política de Molins de Rei.

El més llegit del 2020 a Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei recull les informacions amb més seguiment de l’any 2020. El rànquing és encapçalat per la baralla dels ocupes del carrer Major, on també apareixen diversos temes relacionats amb la Covid-19, l’atracament amb arma de foc a un supermercat Caprabo o l’incendi de la fàbrica de Silence.

La municipalització total de Molins Energia es podria fer efectiva al gener

L’Ajuntament espera adquirir el 30% de la companyia que li queda pendent durant el mes de gener. De moment, el ple ha nomenat provisionalment el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, i el regidor de govern i president de l’àrea d’Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament, Miguel Zaragoza, administradors de Molins Energia per ultimar la municipalització de la companyia.

Paz és el nou portaveu del PSC a l’AMB

L’alcalde, Xavi Paz, s’ha convertit en el nou portaveu del PSC al consell de l’AMB després d’haver renunciat a les seves responsabilitats a la junta de govern del Consell Comarcal, on feia de conseller de Salut i on en el mandat anterior també havia estat conseller de Polítiques Socials.

La pandèmia provoca que l’Ajuntament hagi de rescatar el Club Natació amb més de 400.000 euros

piscina municipal

La pèrdua de prop del 30% de socis i el tancament de les instal·lacions durant uns mesos a causa de la pandèmia han provocat un desequilibri financer de 410.738,10 euros, que l’Ajuntament ha d’eixugar per contracte ja que el club gestiona l’equipament públic. Fins ara, el consistori ja ha donat 193.594,18 euros a la piscina en disposicions de romanent i decrets que ha anat aprovant durant la pandèmia.

El minut a minut del ple ordinari de desembre

Durant la sessió plenària s’ha aprovat l’expedient de contractació de l’obra de rehabilitació del Palau de Requesens, un projecte que rebrà dues subvencions importants. El ple també s’ha compromès a regularitzar el desequilibri econòmic de més de 400.000 euros del Club Natació Molins de Rei.