Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Al·legacions al Projecte de restauració de Les Llicorelles de l’Ajuntament: insuficient i malaguanyat!

PCDC (Plataforma Cívica de Defensa de Collserola), SOS LA RIERADA, ADENC (Associació de Defensa de l’Espai Natural de Catalunya, i CEPA ( Centre d’Ecología i Projectes Alternatius), tots per STOP Llicorelles, han presentat al·legacions al Projecte de restauració de la riera de Vallvidrera presentat per l’empresa constructora de Les Llicorelles… que ha estat pactat i aplaudit pel govern de l’ajuntament de Molins de Rei.

Si les palmeres parlessin

Si les palmeres del parc Pont de la Cadena parlessin, dirien que fa temps que els prometen una jubilació que mai acaba d’arribar.

Veïns amb històries paral·leles

El Fet a Sant Feliu fa en certa manera de mirall i ens permet veure en una altra comunitat local propera moltes dinàmiques que en carn pròpia son més difícils de detectar. Que els santfeliuencs ja tinguin entre les mans una revista en paper ben editada i pensada fins a l’últim detall on queda un recull informatiu i gràfic d’aquest 2020 tan complicat és un motiu d’orgull per a nosaltres.

Un 15 d’octubre trist

El contagi actual no anima a fer actes socials, però si se’n fan, crec que han de ser dignes i estar ben pensats, començant perquè hi hagi llum i es vegi el que s’hi està fent