Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

AMIC, una estructura de país que sempre hi és

Us imagineu un poble o ciutat sense un mitjà que us acompanyi, que us escolti, que us expliqui què passa a prop de casa? Els mitjans de proximitat són la plaça del poble, una plaça on tothom hi té cabuda, on es parla, on s’escolta, on es debat del bo i del dolent, del que fa l’ajuntament, les entitats, les persones…

El calvari de la Covid-19

Només vull fer aquest petit escrit perquè molta gent encara no es creu que aquest virus existeix i és un maleït mal que et deixa el cos i l’ànima feta un desastre. No sabem a on vam poder agafar el bitxo, ja que des de sempre hem estat molt prudents i hem seguit totes les normes.

El ple municipal i el Dia Internacional de la Dansa

El mateix dia del Ple era el Dia Internacional de la Dansa. És trist que l’equip de govern faci bandera de la seva actuació en l’àmbit de la cultura, però no aprofités aquest dia per fer visibles les escoles, els professionals i les entitats de dansa que tenim a la vila. Francament, no acabem de veure que la cultura realment sigui una prioritat ben definida per a l’actual equip de govern.

Tras-tras cap a la Fira

Si els nostres avantpassats aixequessin el cap al·lucinarien (una fira per internet!) L’evolució de les tecnologies digitals les converteix en àgores i places públiques i en eines per a la comunicació humana.

Uns pressupostos a la contra

Potser els veïns i veïnes agrairien que la política de proximitat fos capaç de sumar entre sensibilitats diferents amb l’objectiu d’intentar no deixar ningú enrere.