Opinió

Els millors articles d’opinió sobre Molins de Rei.

Tras-tras cap a la Fira

Si els nostres avantpassats aixequessin el cap al·lucinarien (una fira per internet!) L’evolució de les tecnologies digitals les converteix en àgores i places públiques i en eines per a la comunicació humana.

Uns pressupostos a la contra

Potser els veïns i veïnes agrairien que la política de proximitat fos capaç de sumar entre sensibilitats diferents amb l’objectiu d’intentar no deixar ningú enrere.

La bicicleta a Molins de Rei: Menys paraules i més fets

Aquests dies hem pogut veure una nova nota de premsa de l’Ajuntament anunciant la subvenció de 250€ per a la compra de 60 bicicletes elèctriques per a comerços, indústries i particulars, amb el lloable objectiu de promoure a la vila la transició energètica o ecològica del cotxe a la bicicleta elèctrica.

Al·legacions al Projecte de restauració de Les Llicorelles de l’Ajuntament: insuficient i malaguanyat!

PCDC (Plataforma Cívica de Defensa de Collserola), SOS LA RIERADA, ADENC (Associació de Defensa de l’Espai Natural de Catalunya, i CEPA ( Centre d’Ecología i Projectes Alternatius), tots per STOP Llicorelles, han presentat al·legacions al Projecte de restauració de la riera de Vallvidrera presentat per l’empresa constructora de Les Llicorelles… que ha estat pactat i aplaudit pel govern de l’ajuntament de Molins de Rei.