Tag Archive for Twitter

L’Ajuntament estrena un compte corporatiu a Twitter

Imatge del compte de l'Ajuntament de Molins de Rei a Twitter // Viu Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha activat un perfil corporatiu a Twitter com a nova via de comunicació amb la ciutadania. És la primera incursió de l’Ajuntament a les xarxes socials, un espai on la majoria de consistoris estan presents des de fa temps i on l’agrupació local de CiU feia servir perfils falsos fins ser descoberts.

El minut a minut del ple municipal de desembre

Viu Molins de Rei ha retransmès en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament el ple ordinari de desembre del 2012, celebrat el dijous 29 de desembre, amb el debat del pressupost municipal del 2012 com a principal punt de l’ordre del dia.

El minut a minut del ple municipal de novembre

Viu Molins de Rei ha retransmès en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament el ple ordinari de novembre del 2012, celebrat aquest dijous 24 de novembre. El minut a minut del ple municipal es trasllada de Twitter al portal web i ara es pot consultar cronològicament, afegint els comentaris d’alguns regidors i […]

Satisfacció generalitzada amb la Festa Major

La Festa Major es tanca amb un balanç molt positiu per part dels organitzadors, l’Ajuntament i el nombrós públic que va assistir a les diferents activitats organitzades entre el 28 de setembre i el 2 d’octubre. La xarxa s’ha convertit en un testimoni més de la Festa.

El ple municipal de gener minut a minut

Viu Molins de Rei ha retransmès el ple ordinari del mes de gener des de l’Ajuntament de Molins de Rei a través de Twitter. El ple es va celebrar la nit del dimecres 26 de gener entre les 19.30 i les 22.00h. Encara sense regidor d’economia i finances, el principal protagonisme el van tenir una […]