Tag Archive for tribut metropolità

Per un Tribut Metropolità just, equitatiu i sostenible

Aquest Tribut està calculat en base el Valor Cadastral dels habitatges la qual cosa és del tot injusta i discriminatòria. No tots els molinencs paguen ni tots els molinencs paguem igual. Aquesta desigualtat és molt alta. Per això demanem que el repartiment del Tribut Metropolità sigui just, equitatiu i sostenible. És a dir, igual per a tots els molinencs.

El ple municipal reclama canvis en el tribut metropolità

Una moció en contra de la forma d’aplicació del nou tribut metropolità ha prosperat sense dificultats al ple de novembre. Es tracta d’un text presentat per Molins en Comú que denuncia la falta de comunicació per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i posa en dubte els criteris de càlcul del tribut.

Jordi Casas: El canvi necessari de zona tarifària, a quin preu?

El canvi necessari de zona tarifaria no pot dur associat en cap cas l’assumpció de càrregues econòmiques addicionals per a Molins de Rei, ni pot acabar recaient sobre les espatlles dels contribuents. El risc és real i ja hi ha algun municipi proper al nostre i en una situació similar, que ha descartat sol·licitar entrar a la zona tarifària 1.