Tag Archive for transparència

Xavi Paz (PSC): “Hi ha independentistes que reconeixen que Casals s’ha equivocat trencant el pacte”

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Molins de Rei i fins fa unes setmanes primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, està dolgut i se sent traït. L’alcalde, Joan Ramon Casals, va decidir trencar el pacte de govern municipal vigent des del 2011 per posicions discrepants davant el moment polític que viu Catalunya. Paz no dubta a afirmar que Casals va actuar pensant com a diputat del Parlament enlloc de fer-ho com a alcalde.

La web de l’Ajuntament obté el segell Infoparticipa pel nivell de transparència

Ainoa Garcia i joan Ramon Casals, amb el segell simbòlic Infoparticipa // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha obtingut el segell Infoparticipa, que acredita la qualitat i la transparència de la informació pública que disposa a la seva web municipal. Concretament ha obtingut un 92% d’indicadors favorables. L’Ajuntament de Molins de Rei ha obtingut un 92’31% d’indicadors favorables en l’estudi de qualitat i transparència a la seva web que elabora […]

Daniel Sánchez: Fem foc nou contra la corrupció

Em resulta indignant que, mentre nosaltres lluitem per la unitat i la convivència entre tots els pobles d’Espanya, hi hagi gent a 600 km que s’ha aprofitat del seu càrrec, en nom del PP, per fer el seu agost particular. Per a ells, només tinc paraules de condemna i rebuig, i espero que la justícia actuï amb contundència.

Joan Barrios: Per al PSC, Molins primer

Amb realisme, rigor, eficàcia, compromís i passió per la bona feina, les coses surten millor. I encara més, si arribem –tots plegats- a generar una bona complicitat entre la gestió municipal i la participació ciutadana. Aquesta ha de ser la clau d’èxit per al futur de Molins de Rei.