Tag Archive for teatre de la Joventut Catòlica

El Documental del Mes s’endinsa en la figura d’Olof Palme

“Palme” és el Documental del Mes que es pot veure aquest divendres 7 de febrer a les 22 hores al teatre de la Peni. El documental s’endinsa en la figura humana i política del primer ministre suec, que va ser assassinat d’un tret al 1986. Els socis de Viu Molins de Rei des d’aquest mes tenen un 50% de descompte en l’entrada.

Andrea Motis omple la Peni amb un jazz seductor

Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver van fer les delícies dels assistents // Fira de la Candelera

La jove Andrea Motis, acompanyada del trio musical que forma amb Joan Chamorro i Josep Traver, va actuar al Teatre de la Peni el passat dissabte 25 en un concert organitzat per ContraBaix en el marc de la Fira de la Candelera i que va omplir el teatre de la Peni.

Peret Esteba: “Els de darrere de l’escenari som els autèntics oblidats”

En Pere Esteba, més conegut com a Peret, porta tota una vida dedicada a una gran passió, els Pastorets de Molins de Rei. Als seus 75 anys té la capacitat de recordar com ha evolucionat una de les tradicions més antigues, des dels temps de la dictadura fins als d’Internet. Als Pastorets “tots hem de ser igual d’importants”, explica l’avi tramoia, com l’anomenen alguns. Tot i això, en Peret reconeix: “Els de darrere de l’escenari som els autèntics oblidats”.