Tag Archive for superàvit

La CUP vol destinar el superàvit a la crisi climàtica i a fer pisos municipals de lloguer

Els anticapitalistes proposen que el superàvit que l’Ajuntament acumula, que és de 3,6 milions d’euros, serveixi per augmentar les inversions previstes dins del Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic (PLACC), així com fer pisos municipals de lloguer que es puguin utilitzar en casos d’emergència habitacional. També demanen destinar els diners a campanyes per promoure una mobilitat sostenible i vinantitzar el Centre Vila.

Superàvit municipal: ara i aquí

Que els municipis estan infrafinançats és una de les poques afirmacions que he sentit compartir a regidores i regidors de tots els espectres polítics, des de la dreta fins l’esquerra passant per tots els entremitjos imaginables.

El minut a minut del ple municipal de Molins de Rei d’abril del 2017

Reviu el ple d’abril del 2017, amb el nomenament de Sento Masià i Lluís Posada com a fills predilectes de Molins de Rei, la 3a fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda i la constitució del Consell Municipal de Salut. S’han aprovat mocions per alliberar la reinversió del superàvit, per recuperar una taxa per l’aprofitament de domini públic i per una campanya de sensibilització del cost de l’incivisme.