Tag Archive for subministraments bàsics

Lluís Carrasco: Es possible governar sense planificar?

Sembla que els nostres actuals governants s’hagin oblidat d’allò que nosaltres entenem vital per a una Vila: la planificació. No podem anar improvisant constantment i fent actuacions sense debat, sense consens, sense la necessària racionalitat i sense la imprescindible planificació.

Josep Raventós: Recuperem l’aigua

Josep Raventós

El model que tenim no funciona: no serveix per tenir aigua de millor gust, no ha servit per millorar suficientment la xarxa de distribució, ha provocat la pèrdua de control del servei per part dels serveis tècnics municipals, i està provocant un augment de tarifa inassumible. Reclamem el debat ciutadà promès respecte al sistema de gestió, amb totes les cartes sobre la taula i on es contempli l’empresa municipal.

Augmenta l’ús dels serveis socials de l’Ajuntament

L’increment dels serveis i la crisi, més vigent que mai al municipi, fan que els serveis socials de l’Ajuntament de Molins de Rei siguin més utilitzats. Gairebé un centenar de persones han necessitat ajut econòmic per fer front al pagament de l’IBI i 38 famílies han rebut l’ajut per pagar els subministraments bàsics.