Tag Archive for streaming

Reviu el ple municipal del mes de març

Viu Molins de Rei t’ofereix la gravació íntegra del ple municipal del mes de març del 2014, el resumeix en tweets i fa un recull dels realitzats per regidors i grups polítics utilitzant l’etiqueta #plemolins.

Reviu el ple municipal del mes de desembre

Viu Molins de Rei ha emès en directe per streaming el ple municipal del 19 de desembre del 2013 des de la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei. A més, aquest diari també ha realitzat una transmissió a través de la xarxa social Twitter .

Reviu el ple municipal d’octubre

Viu Molins de Rei ha emès en directe per streaming el ple municipal del 30 d’octubre del 2013 des de la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei. Ara pots reviure el ple amb la transmissió íntegra en vídeo o repassant els diferents tuits sota l’etiqueta #plemolins.

Reviu el ple municipal del mes de juliol

Ple municipal del mes de juny // David Guerrero

Viu Molins de Rei  ha emès en directe per streaming (àudio i vídeo) el ple municipal del 25 de juliol del 2013. També ha explicat el minut a minut a través de Twitter. La transmissió íntegra del ple es pot tornar a veure, així com tots els tuits realitzats utilitzant el hashtag #plemolins.

Empty Cage trenca el Músiques Invisibles

Empty Cage va portar els ritmes del rock al Mulei // Jose Polo

El rock i el blues del duet de guitarra i bateria Empty Cage revoluciona l’Ateneu Mulei en el segon concert de la segona temporada del cicle de músics emergents que organitzen el Mulei l’Altraveu. Viu Molins de Rei emet en streaming el concert i ofereix la seva retransmissió íntegrament.