Tag Archive for Solidaritat Catalana per la Independència

Jordi Casas: El “plebiscit” europeu i les eleccions municipals

En la propera legislatura la institució municipal haurà de deixar enrere les mocions i les declaracions de bona voluntat i fer una passa més en la defensa activa del dret col·lectiu que els catalans tenim a decidir el nostre propi futur. I per això és necessari que l’expressió política de l’independentisme compromès tingui una presència sòlida a l’Ajuntament, lluny de pactes contra natura que en limitin la capacitat d’acció.

Jordi Casas: Teresa Forcades i l’autodeterminació

El Procés Constituent ha d’evitar ser víctima dels seus propis plantejaments radicals i caure en l’actuació política marginal, presonera d’un malentès procés obert i assembleari, i cal un pronunciament més clar i contundent en relació a l’autodeterminació de Catalunya i un posicionament inequívoc en favor del dret a decidir dels catalans.

El Consell de Seguiment de la Crisi es posa en marxa

El ple municipal del mes de març aprova la constitució del Consell de Seguiment de la Crisi, un òrgan amb representants polítics i socials. L’objectiu és avaluar els efectes de la crisi econòmica a Molins de Rei i prendre mesures consensuades per pal·liar les seves conseqüències.

Jordi Casas: Aire fresc i una nova manera de fer política

No hi ha cap dubte que la recent aparició de Solidaritat Catalana per la Indepèndència en la vida política de Molins de Rei ha alterat força el panorama municipal. Sembla, a més, que des que vàrem anunciar l’intenció de presentar-nos a les properes eleccions municipals i fer oficial la nostra candidatura, ha augmentat el nerviosisme per part d’algunes opcions polítiques que poden veure amenaçat el seu espai electoral amb aquesta nova aparició en l’escenari polític molinenc.