Tag Archive for Sindicat d’estudiants dels països catalans

El SEPC presenta la ILP per una educació pública

Joan Albert Barrios, del SEPC Molins, i el fedatari Alex Juanmartí, en la presentació de la ILP // Jordi Julià

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans va presentar la Iniciativa Legislativa Popular per una educació pública amb el fedatari Alex Juanmartí, que demana “una educació que deixi de formar consumidors o mà d’obra, i eduqui persones que busquin una societat millor”.

La PAH Molins de Rei dóna les primeres passes

Una cinquantena de persones es van reunir per veure néixer a la PAH Molins // Marta Pedrola

La PAH Molins de Rei es marca com a primers objectius aprendre d’altres plataformes i sumar a més ciutadans al projecte. La PAH Sant Boi de Llobregat explica la seva experiència a la primera trobada del col·lectiu, en la que participen unes 50 persones formant un grup heterogeni.

Els instituts de Molins de Rei en lluita contra les retallades

Els alumnes de l’IES Bernat el Ferrer convoquen tres dies de vaga amb un seguiment majoritari. L’IES Luís de Requesens fa un dia d’aturada estudiantil i realitza una manifestació pels carrers de Molins de Rei. La comunitat educativa respon a les retallades dels governs espanyol i català.

La CUP dóna arguments contra les retallades

La CUP va organitzar el passat dissabte un acte informatiu sobre les retallades que s’estan aplicant en sanitat i educació pública. Representants de Dempeus per la Salut Pública, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i de la CUP van explicar la situació actual i van alertar de les seves derivades.