Tag Archive for SI

Jordi Casas: El “plebiscit” europeu i les eleccions municipals

En la propera legislatura la institució municipal haurà de deixar enrere les mocions i les declaracions de bona voluntat i fer una passa més en la defensa activa del dret col·lectiu que els catalans tenim a decidir el nostre propi futur. I per això és necessari que l’expressió política de l’independentisme compromès tingui una presència sòlida a l’Ajuntament, lluny de pactes contra natura que en limitin la capacitat d’acció.

Jordi Casas: Teresa Forcades i l’autodeterminació

El Procés Constituent ha d’evitar ser víctima dels seus propis plantejaments radicals i caure en l’actuació política marginal, presonera d’un malentès procés obert i assembleari, i cal un pronunciament més clar i contundent en relació a l’autodeterminació de Catalunya i un posicionament inequívoc en favor del dret a decidir dels catalans.

Jordi Romeu: Les eleccions al Parlament, a Molins de Rei

La nostra trajectòria i la feina feta en el present mandat pel Grup Municipal d’ExMdR, l’important procés de renovació interna dut a terme, el paper central que clarament juguem en la política molinenca i un destacat lideratge de l’oposició al govern municipal ens confirmen que estem en el bon camí .

Cinc molinencs es fan presents a les llistes electorals

Els molinencs trobaran a cinc veïns en les llistes dels partits polítics a l'hora de votar // Arxiu Viu Molins de Rei

Molins de Rei no tindrà a cap veí com a diputat al Parlament de Catalunya. Tot i això, cinc molinencs apareixen a la part mitja de les llistes electorals per la província de Barcelona dels seus respectius partits. La CUP és el partit que situa major nombre de molinencs a les llistes.

El Consell de Seguiment de la Crisi es posa en marxa

El ple municipal del mes de març aprova la constitució del Consell de Seguiment de la Crisi, un òrgan amb representants polítics i socials. L’objectiu és avaluar els efectes de la crisi econòmica a Molins de Rei i prendre mesures consensuades per pal·liar les seves conseqüències.

El fred congela la 161a Fira de la Candelera

Una Fira de la Candelera gèlida nota una baixada substancial d’assistència, sobretot a primera i última hora. Els expositors consideren el fred i la situació econòmica com els grans responsables de la pèrdua de visitants d’aquesta edició de la Fira.