Tag Archive for Shopping Night Molins de Rei

Shopping Night: desfilada del Carrer Major

Desfilada a càrrec Xamay, Vila, Trapelles, Soto, Sassy, Montse Vidal, MC Home, Dixa, Òptica Feliu, Donay, Boh O, Ara’s Style, D’imatge perruqueria i estètica, Botiga i tallers i Alice Cook amb la col·laboració del Gourmet de l’Au, Herbes i Coses, Administració de Loteria Número 2, InterSport, Forn Sant Miquel i Umami amb motiu de la Shopping Night de Molins de Rei 2016.

La segona Shopping Night es farà l’11 de juny

Després de l’indiscutible èxit de la Shopping Night del 2015 ja hi ha data per la segona edició. Serà el dissabte 11 de juny, i el principal objectiu és superar els 143 establiments participants i el nombre de persones que l’any passat van estar fins a la mitjanit gaudint d’ofertes comercials, de propostes gastronòmiques en forma de tapes i d’actuacions musicals.

La primera Shopping Night de Molins de Rei, en imatges

Més d’un centear de comerços de Molins de Rei van organitzar dissabte 27 de juny la primera Shopping Night i al Mercat Municipal es va fer la primera Nit de Tapes. Les dues activitats van combinar-se reunint una gran quantitat de persones als carrers de Molins de Rei, com es pot veure en el recull fotogràfic fet gràcies a la col·laboració de Guillem Fotògrafs.