Tag Archive for Sento Masià

Mor Sento Masià, el mestre de l’art molinenc

Sento Masià i Mengual (10 de febrer del 1940 – 4 d’abril del 2020), orgullosament alcoià i arrelat a Molins de Rei, va treballar un art molt divers i compromès. Creador de l’Espai Molí i altres col·lectius d’artistes, va divulgar l’art com a professor a l’institut i també amb intervencions a l’espai públic. Ha mort als 80 anys pel covid-19.

El minut a minut del ple municipal de Molins de Rei d’abril del 2017

Reviu el ple d’abril del 2017, amb el nomenament de Sento Masià i Lluís Posada com a fills predilectes de Molins de Rei, la 3a fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda i la constitució del Consell Municipal de Salut. S’han aprovat mocions per alliberar la reinversió del superàvit, per recuperar una taxa per l’aprofitament de domini públic i per una campanya de sensibilització del cost de l’incivisme.

Vint-i-tres visions de Raimon

El videoart de Dani Andreu és l'única obra que ocupa una sala sencera // Jordi Julià

Les obres de 23 artistes parlen de la seva visió personal del cantant Raimon en una exposició a Ca n’Ametller. En aquest variat collage la majoria d’obres són inèdites, i són tant d’artistes de Molins de Rei com de fora.

L’institut Lluís de Requesens celebra 40 anys d’història

Alumnes, professors, exalumnes, pares i mares van celebrar el 40è aniversari de l’institut Lluís de Requesens en una festa al pati del centre. Exposicions, actuacions musicals i molts records a flor de pell van ser els protagonistes de l’aniversari d’un centre que espera la construcció del nou edifici.