Tag Archive for seguretat

La falta d’agents deixa buida la comissaria de forma puntual

El sindicat SPPM CAT denuncia que els agents de la Guàrdia Urbana van haver de deixar abandonada la prefectura per falta d’efectius durant 30 minuts. A més, critiquen una ordre que els prohibeix informar els ciutadans de les patrulles disponibles. L’inspector en cap de la Guardia Urbana rebutja l’alarmisme i destaca la col·laboració amb els Mossos per garantir la seguretat al municipi.

El barri de la Granja tindrà un accés més segur al riu Llobregat

L’Ajuntament de Molins de Rei obrirà un nou accés al riu Llobregat des del barri de la Granja. L’obra s’emmarca dins de la rehabilitació de la riera de Vallvidrera. Es busca que l’esportista que passi del nucli urbà al riu en bicicleta o a peu deixi de creuar pel perillós pont del carrer Jacint Verdaguer.

Els Mossos d’Esquadra detenen el lladre del bar Garbi

El detingut és un jove de 22 anys de nacionalitat albanesa i amb residència a l’Hospitalet de Llobregat. És un especialista en robatoris a bars i tenia antecedents per diferents accions similars a la del bar Garbi. Ha passat a disposició judicial.

Roben les almoines de l’església

La rampa fa més accessible l'entrada a l'església // Laura Duran

Els lladres es van amagar a l’interior de l’església després de la missa de difunts per dur a terme el robatori. Un cop buida la parròquia, van forçar la sagristia i es van emportar les almoines, loteria i una estufa. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.