Tag Archive for Sant Jordi 2018

Els escriptors de km 0 es llueixen per Sant Jordi

La principal novetat del dia del llibre a Molins de Rei aquest 2018 ha estat la primera parada d’Escriptors km 0. Per primer cop els autors locals s’han pogut promocionar i firmar llibres en una parada conjunta organitzada per Viu Molins de Rei. Els llibres de Gemma Tribó i Jon Kieb s’han esgotat a totes les llibreries, superant el volum de vendes que es podien imaginar.

Viu Molins de Rei organitza la primera parada d’Escriptors km 0 per Sant Jordi

Molins de Rei tindrà per primer cop una parada dedicada a promocionar els autors de Molins de Rei dins la Fira del Llibre en Català. Cinc autors signaran llibres juntament amb Viu Molins de Rei, que vendrà l’Anuari. Durant tot el dia, tothom que es faci soci del diari es podrà endur de regal un llibre dels autors participants juntament amb l’Anuari gratuït per als socis. 

Mònica Usart ensenya l’univers als nens en el seu últim llibre

Mònica Usart, concentrada, durant el pregó // Jose Polo

La meteoròloga de Molins de Rei completa la trilogia de llibres infantils de divulgació científica explicant una de les seves passions: l’univers. Ho fa a través d’un conte i d’il·lustracions de Roser Calafell però “amb rigor científic al darrere”, explica Usart, que en un mes ja va per la segona edició de ‘Mirant l’univers’.

Gemma Tribó novel·la l’arrel republicana del mestre de les escoles nacionals de Molins de Rei

La historiadora molinenca fa una incursió en la novel·la històrica i la lectura fàcil amb ‘Avui per tu, demà per mi’, explicant la vida al front de guerra del seu pare, Miquel Tribó, mestre de la República convertit en professor de les escoles nacionals de Molins de Rei durant el franquisme. Fa un cant a la fraternitat entre bàndols ficcionant un pacte d’ajuda mútua que hauria subscrit Tribó com a soldat republicà amb un soldat franquista.