Tag Archive for Sant Bartomeu de la Quadra

Cinc anys esperant un pas de vianants que no arriba

La Floriane i els seus fills han de creuar la carretera de manera insegura // Marc Pidelaserra

Una veïna de Sant Bartomeu de la Quadra porta cinc anys reclamant que es pinti un pas de vianants a la carretera de Vallvidrera per tal que es pugui creuar la via amb seguretat al baixar de l’autobús. Ajuntament i Diputació ho veuen necessari però les obres no comencen.

Mor Josep Maria Jordà, l’historiador dels barris de muntanya

Josep Maria Jordà, autor de nombrosos llibres sobre Santa Creu, les ermites i les masies molinenques i els barris de muntanya, ha mort als 97 anys. Historiador autodidacte, fundador de l’Associació de Veïns de Sant Bartomeu de la Quadra i col·laborardor habitual de la premsa, va ser nomenat Fill Adoptiu de Molins de Rei el 2011.

El MolinsBus continuarà arribant fins a Sant Cugat

El MolinsBus va funcionar en serveis mínims // Jordi Julià

L’Ajuntament aprova la signatura d’un nou conveni de col·laboració amb Sant Cugat del Vallès pel pas de la línia MB-3 del MolinsBus pel municipi vallesà. Aquest conveni garantirà el funcionament d’aquesta línia amb el nou contracte de bus urbà que actualment es troba prorrogat.

El nou model de Guàrdia Urbana aposta per la proximitat

​La Guàrdia Urbana es reformula i posa en marxa un nou model incorporant una unitat de proximitat composada per 10 agents policials repartits per set zones de Molins de Rei. ​Es vol potenciar així el contacte directe amb el ciutadà i la societat civil de la vila