Tag Archive for Sahara

L’acollida de nens sahrauís penja d’un fil

Els tres ifnats de l'intercanvi rere la bandera del seu país. // Molins de Rei amb el Sàhara

Només dues famílies de Molins de Rei s’ofereixen per acollir durant els mesos d’estiu als infants que viuen en camps de refugiats al Sàhara. L’organització Molins de Rei amb el Sàhara tem que l’activitat, que ja fa més de 20 anys que funciona, acabi desapareixent.

Molins de Rei amb el Sàhara celebra 20 anys de solidaritat

Els tres nens que passen l'estiu a Molins de Rei i un de Barcelona acompanyats dels representants de Molins de Rei amb el Sàhara i el Front Polisario // David Guerrero

L’entitat Molins de Rei amb el Sàhara porta 20 anys acollint nens sahrauís durant els mesos d’estiu. Enguany són tres nens, els mateixos que l’any passat però lluny de la xifra d’acollits de fa anys. La tradicional festa solidària aquest cop ha estat més musical que mai, amb una batucada i concerts del cicle Músiques Invisibles.

Una oportunitat per fer-se veure a la Candelera

Entitats i associacions aprofiten la seva presència a la Fira d’Entitats en el marc de la Fira de la Candelera per donar-se a conèixer. El voluntariat sense ànim de lucre intenta estendre’s i fer xarxa a la carpa de plaça del Molí, on s’aplegaven entitats d’àmbits ben diversos.

El minut a minut del ple municipal de març

Viu Molins de Rei ha explicat en directe els dos plens municipals dels mes de març. El primer d’ells, extraordinari, per valorar el primer any de col·laboració entre l’Ajuntament i el Síndic de Greuges i el segon, l’ordinari, corresponent al mes de març.

L’acollida de nens sahrauís continua malgrat la crisi

El programa d’acollida de nens i nenes saharauis durant l’estiu continua però pateix de manera notable la crisi. Els organitzadors creuen que la disminució de la solidaritat ciutadana i les retallades de les institucions són culpables de la situació.

La Festa Solidària per al Sàhara aplega a 200 persones

El tradicional sopar de la festa solidària per al Sàhara a Ca n’Ametller ha celebrat un any més l’arribada de set infants sahrauís que passen l’estiu a Molins de Rei. L’acte, que ha aplegat a unes 200 persones, ha finalitzat amb una tómbola per recaptar fons pel Sàhara.