Tag Archive for robatoris

Detenen dos lladres quan intentaven robar a casa d’un agent de la Guàrdia Urbana

Dues persones han estat detingudes al barri de Les Conserves quan intentaven robar en el pis d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. L’agent, que els ha enxampat a casa seva, ha fet la primera detenció i la segona persona ha estat detinguda per la Guàrdia Urbana molinenca. Els lladres podrien tenir relació amb altres delictes perpetrats a Molins de Rei.

Roben les almoines de l’església

La rampa fa més accessible l'entrada a l'església // Laura Duran

Els lladres es van amagar a l’interior de l’església després de la missa de difunts per dur a terme el robatori. Un cop buida la parròquia, van forçar la sagristia i es van emportar les almoines, loteria i una estufa. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Tornen a robar a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament

Els lladres van trencar la reixa exterior i la porta de vidre de l’estanc de la plaça de la Vila durant la matinada del diumenge però no es van poder emportar gairebé res gràcies a la seguretat implantada a l’establiment després dels nombrosos robatoris patits en els últims anys.

Roben al bar Recreo del barri del Canal

Un dels dos lladres ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació. Es van emportar loteria de Nadal, algunes ampolles i els diners que hi havia a les màquines escurabutxaques.