Tag Archive for Riera Mariona

Un intens aiguat primaveral inunda alguns punts de Molins de Rei

Diferents punts de Molins de Rei s’han inundat per un intens aiguat caigut en pocs minuts. El barri del Canal i els carrers Mancomunitat i Riera Mariona són els indrets més afectats. Terra i pols de les obres del barri de Les Guardioles s’han convertit en fang que ha tenyit una part del municipi.

Les obres de Riera Mariona avancen a bon ritme

Les obres d’urbanització del carrer de la Riera Mariona finalitzaran el 20 de gener. El nou carrer comptarà amb voreres amples i aparcament a banda i banda del vial. La mobilitat a la zona gaudirà de millores importants amb l’obertura del carrer, que permetrà accedir a les Conserves des de la carretera.

Xavi Paz: Molt de fet, molt per fer

Hem acabat l’any fent molta feina i comencem l’any amb molta feina per fer perquè no hi ha res que ens apassioni més i ens agradi més que treballar per la vila i la seva gent, escoltant i unint esforços.

Finalitzen els treballs del col·lector de la Riera Mariona

La finalització de les obres del nou col·lector de la Riera Mariona ha permès la normalització de la mobilitat al voltant del carrer de la Riera Mariona, tot i que els veïns d’aquest carrer queden a l’espera de la segona fase d’urbanització perquè el seu carrer recuperi la normalitat.