Tag Archive for riera de Vallvidrera

La constructora de Les Llicorelles haurà de protegir la riera de Vallvidrera més enllà del tram d’obres

El consistori ha demanat a l’empresa constructora del polígon de les Llicorelles ampliar el pla de recuperació mediambiental de la riera de Vallvidrera arran de les crítiques. La intenció és que el pla no només inclogui la zona afectada per les obres, sinó que també tingui en compte trams de la riera adjacents. La promotora té un mes per presentar el nou pla.

L’Ajuntament i l’AMB recuperen una part de la riera de Vallvidrera

Obres de rehabilitació de la riera de Vallvidrera // Marc Pidelaserra

En un mes estaran llestes les obres de rehabilitació del tram de la riera de Vallvidrera des dels ponts de Can Baruta fins l’accés del camí del Riu. El cost dels treballs és de 60.000 euros, íntegrament finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’Ajuntament es compromet a acabar tot el camí del Riu durant aquest mandat.

Obert el nou accés al riu Llobregat pel barri de La Granja


Molins de Rei ja té habilitat un nou accés al riu Llobregat pel barri de la Granja. L’adequació d’aquest pas, destinat a bicicletes i vianants, ha estat possible gràcies a una inversió de 50.000 euros, que també ha servit per ordenar l’aparcament posterior a l’escola La Sínia. Durant les pròximes setmanes s’iniciaran les obres per millorar el camí del riu.