Tag Archive for refugiats

La percussió molinenca posa el ritme a un acte pels refugiats a la platja

Els sis grups de percussió de Molins de Rei han anat fins a la platja de Barcelona per interpretar la cançó ‘Un mar d’esperança’ que van crear conjuntament en un taller a la Federació Obrera. Ha estat un dels punts centrals de l’acte de clausura del programa ‘Tenim drets, teixim llibertats’, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Els sis grups de percussió de Molins de Rei s’uneixen per defensar els refugiats

Un projecte de conscienciació de l’Àrea Metropolitana ha ajuntat en una jornada de treball als grups Perxuscat, PerCUCssió, Baketomba, Timbalers del Camell, Dimonis i Diables de l’Agrupa. Han creat una cançó que fa una crida a l’acollida, han fet una tabalada per Molins de Rei i participaran en un acte amb entitats d’altres municipis a la platja de Barcelona.

Els refugiats del passat tornen al present amb Teatre 15 Arcades

L’obra de teatre ‘Refugiats’, escrita l’any 2002, prendrà un nou significat aquest cap de setmana de la mà del grup Teatre 15 Arcades. “No fa referència a cap país però serà inevitable pensar en la situació a Síria”, afirma la directora, Elisa Poch. El paper dels mitjans de comunicació també hi serà molt present.

Una Festa Major eclipsada per l’1-O

Els Mossos d'Esquadra que van passar l'1-O a la porta del col·legi El Palau, observant la trobada de gegants // Jordi Julià

Els actes de l’últim dia de Festa Major de Molins de Rei es van anar suspenent amb motiu de la violència policial en altres poblacions. La trobada dels gegants va convertir-se en l’últim acte d’uns dies de festa en què, malgrat tot, Molins de Rei ha celebrat Sant Miquel.

Molins de Rei dóna la benvinguda a sis infants saharauis

Els nens sahrauís van pujar a l'escenari acompanyats de les famílies d'acollida // Clàudia Ferràndiz

Sis infants saharauis dels camps de Tindouf (Algèria) passaran l’estiu a Molins de Rei. Cinc famílies del municipi s’han implicat en el projecte Vacances en Pau, dues més que l’any passat. Tot i així, la xifra d’acollits segueix lluny de la dotzena de nens que venien quan va començar la iniciativa.