Tag Archive for pressupostos 2015

Roger Castillo: L’enemic del poble

L’alcalde passa a l’atac. Clàssica estocada electoralista d’acusar d’electoralista tothom que pensa diferent. Adaptació de la màxima antiterrorista de Bush en el municipalisme: o estàs amb mi o contra els interessos de la vila. Tothom dempeus davant la magnitud del drama. Ja som l’enemic del poble d’Ibsen, que redescobrirem amb perspectiva d’acusats durant la propera Fira de la Candelera.

Eduard Suàrez: Carta oberta al meu alcalde

Benvolgut alcalde, els pressupostos, des del meu punt de vista, disten molt de ser els pressupostos socials que els molinencs necessitem. Vostè, amb el PSC i el PP, han fet uns pressupostos de cara a la galeria (som a pocs mesos de les eleccions) per solucionar coses que són molt vistoses (però no per això urgents) i han deixat de banda les més importants, que són les persones.

El minut a minut del ple municipal sobre els pressupostos 2015

Reviu el minut a minut del debat sobre els pressupostos municipals per a l’any 2015. El govern municipal de Molins de Rei, format per CiU i PSC, els ha aprovat gràcies a l’abstenció del PP. Ara pots veure la gravació del ple emès en streaming i el resum a través de Twitter.