Tag Archive for Policia Nacional

10.250 molinencs voten malgrat el temor a la violència policial

La gent es concentrava a la porta per si venia la policia. El Camell ha donat suport // Jordi Julià

La por a les intervencions policials ha planat al llarg de tota la jornada de l’1 d’octubre a Molins de Rei entre els votants i els centenars de persones concentrades per garantir-la. Tot i això, només s’hi han presentat els Mossos, que han precintat un col·legi pacíficament. Un 58% del cens ha participat a la votació, un 6% més que el 9-N.

La Guardia Civil desmantella un polígon industrial il·legal a Molins de Rei ple de residus

Imatge de l'exterior del polígon industrial il·legal desmantellat // Guardia Civil

A les afores del polígon industrial Riera del Molí-2 s’hi trobava un grup d’empreses sense llicència d’activitat que es dedicaven a la gestió de residus de la contrucció, fundició d’alumini i recollida i emmagatzematge d’altres residus. Una actuació conjunta de Guardia Civil, Policía Nacional i Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha acabat amb la seva activitat.

Boubacar Diallo: “No em vaig adonar que es moria un company a la pastera”

Boubacar Diallo, viu a Molins de Rei, on intenta buscar feina per deixar de viure de la ferralla // Elisenda Colell

En Buba, així és com el coneixen a Molins de Rei, és un jove senegalès que va arribar a Espanya en pastera quan tenia 21 anys. Set anys després recorda la mort d’un company de viatge, els maltractes del CIE i la misèria de viure al carrer. “Hi va haver un moment que només menjava un cop al dia” explica. “No tornaria a repetir aquest viatge ni per 2 milions d’euros”, reconeix.