Tag Archive for ple municipal

El minut a minut del ple ordinari del mes de desembre

La sessió plenària ha aprovat el cessament de part dels darrers càrrecs de confiança de la sociovergència que quedaven, així com la creació d’una nova figura d’assessor. També s’ha fet efectiva la renúncia de la regidora de Joventut, Salut i Assumptes Europeus, Laia Castellana, per incompatibilitats professionals, i s’ha donat llum verda a una moció d’ERC sobre la lluita contra l’abús sexual infantil al municipi.

El ple municipal reclama canvis en el tribut metropolità

Una moció en contra de la forma d’aplicació del nou tribut metropolità ha prosperat sense dificultats al ple de novembre. Es tracta d’un text presentat per Molins en Comú que denuncia la falta de comunicació per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i posa en dubte els criteris de càlcul del tribut.

El minut a minut del ple ordinari de novembre

La Sala de Plens ha aprovat per unanimitat el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic així com destinar ajudes a famílies vulnerables per fer front al Tribut Metropolità. L’impost també s’ha tractat en una moció. També s’ha debatut la futura residència d’avis.

El minut a minut del ple ordinari d’octubre

La Sala de Plens ha aprovat per unanimitat l’adhesió de Molins de Rei al protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci, així com dedicar un espai de record a les dones deportades als camps de concentració nazis. En la sessió, Jordi Pradell també ha pres possessió com a regidor de Junts per Molins després de la renúncia d’Eva Folquer.