Tag Archive for ple municipal

El minut a minut del ple ordinari de desembre

Durant la sessió plenària s’ha aprovat l’expedient de contractació de l’obra de rehabilitació del Palau de Requesens, un projecte que rebrà dues subvencions importants. El ple també s’ha compromès a regularitzar el desequilibri econòmic de més de 400.000 euros del Club Natació Molins de Rei.

En directe: ple municipal ordenances 2021

Viu Molins de Rei t’informa del ple municipal extraordinari on es debatran les ordenances del 2021 Consulta la transmissió en streaming i la narració feta pels periodistes a través de Twitter. Tweets by ViuMolinsdeRei

El minut a minut del ple municipal de setembre

El ple de setembre, que s’ha tornat a celebrar a la Federació Obrera per mantenir les distàncies, ha aprovat una línia d’ajudes per a la compra de bicicletes elèctriques i crear una comissió de seguiment de la Festa dels Tres Tombs. També ha tirat endavant la regulació que l’equip de govern ja va anunciar sobre la instal·lació del crematori de Mèmora fa un any.

El minut a minut del ple ordinari de juliol

El plenari, que s’ha tornat a celebrar a la Federació Obrera per complir amb les distàncies de seguretat, ha aprovat per unanimitat cedir 33 parcel·les municipals perquè diversos ciutadans hi facin horts urbans i ha donat llum verda a una declaració institucional contra la segregació escolar. També ha donat la benvinguda a la nova regidora d’ERC, Laia Juarros.