Tag Archive for ple municipal molins de rei

El minut a minut del ple ordinari de febrer

El plenari s’ha posicionat en contra d’una moció de la plataforma ciutadana Stop Tribut AMB, que proposava la suspensió de la taxa metropolitana i el retorn a la Zona 2. També s’ha rebutjat el “pin parental” i s’ha donat llum verda a una moció que reclama canvis legislatius perquè els càrrecs electes puguin delegar el vot en cas de permís de paternitat o materinat, malaltia greu o mort d’un familiar.

El minut a minut del ple ordinari del mes de gener

El ple ordinari del mes de gener s’ha celebrat al febrer a causa de la Candelera. En la sessió plenària, Esther Espinosa ha pres possessió del càrrec com a regidora del PSC. També s’ha donat llum verda a una moció en contra de la comarcalització dels jutjats de violència masclista i a un text en suport al dret a morir dignament. Molins de Rei també s’ha sumat a un manifest per visibilitzar el col·lectiu transsexual.

Part de l’oposició vol suspendre el concurs d’idees sobre la residència en veure-hi “una possible privatització”

Molins Camina Podem, Molins En Comú, ERC i la CUP han demanat al ple municipal de novembre paralitzar temporalment el concurs d’idees sobre el futur disseny de la resdiència d’avis perquè hi veuen “una possible privatització” del servei. Des del govern ho neguen i la PARM lamenta “debats estèrils”. La moció ha estat rebutjada amb els vots contraris de PSC, Junts per Molins i Cs.