Tag Archive for ple molins

El minut a minut del ple municipal de març

El ple municipal de març, que també ha estat telemàtic a causa de les restriccions de la pandèmia, ha tirat endavant -amb els vots del govern- una ampliació del pressupost municipal de més de 830.000 euros. El ple també ha acordat modificar la taxa de l’Escola de Música Julià Canals i ha donat llum verda unànime a una moció en contra de les armes nuclears. A més, en la sessió ha prosperat una moció en suport al projecte de llei trans i a les persones transsexuals, tot i que el PSC de Molins de Rei s’hi ha abstingut. El que no ha tirat endavant, però, és l’ahdesió del municipi a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP).

El minut a minut del ple municipal de febrer

El ple municipal ordinari del mes de febrer, que també s’ha celebrat virtualment a causa de la pandèmia, ha aprovat els pressupostos del 2021 amb només els vots a favor de l’equip de govern de PSC i Junts per Molins. També ha tirat endavant un comissió de seguiment del Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic (PLACC), així com dues mocions en suport al raper Pablo Hasél i la llibertat d’expressió que només socialistes i Cs han rebutjat.

Minut a minut del ple extraordinari de novembre

La sessió ha tingut un sol punt a debatre: l’aprovació inicial del projecte executiu de rehabilitació i recuperació del Palau de Requesens de Molins de Rei. El punt s’ha aprovat amb els vots en contra de Molins Camina i Molins en Comú, les abstencions d’Esquerra Republicana i Ciutadans i els vots a favor del PSC, Junts per Molins i la CUP.