Tag Archive for ple molins de rei

El minut a minut del ple municipal de setembre

El ple del mes de setembre ha estat marcat per les entrades i sortides de regidor. S’han estrenat al consistori Arnau Pedrol, d’ERC, i Carles Corro, de la CUP, mentre que la republicana Laia Juarros ha renunciat al càrrec.

El minut a minut del ple municipal de juny

El ple ha aprovat amb els únics vots del govern municipal prorrogar un any més el contracte de neteja i gestió de residus a l’empresa ASCAN, sancionada per nombrosos incompliments. També ha donat llum verda a altres accions com unes subvencions a empreses que contractin aturats.

Molins de Rei es compromet a reduir un 55% les emissions de CO2 el 2030

El ple municipal ha aprovat per unanimitat una moció de Molins En Comú que marca com a fita la reducció d’un mínim del 55% de les emissions de CO2 de cara al 2030, així com d’altres gasos d’efecte hivernacle. La localitat també es compromet a aprovar i redactar en un màxim de dos anys un nou Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima.

El minut a minut del ple municipal de febrer

El ple municipal ordinari del mes de febrer, que també s’ha celebrat virtualment a causa de la pandèmia, ha aprovat els pressupostos del 2021 amb només els vots a favor de l’equip de govern de PSC i Junts per Molins. També ha tirat endavant un comissió de seguiment del Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic (PLACC), així com dues mocions en suport al raper Pablo Hasél i la llibertat d’expressió que només socialistes i Cs han rebutjat.